Meldgaard Hundepension

Vigtig Information

Krav ved pensionsophold

* Hunden skal være sund og rask og må ikke have nogen former for smitsomme sygdomme.
* Hunden skal være stueren.
* Hunden skal være lovpligtigt forsikret og bære fastsiddende halsbånd med lovpligtig navneskilt.
* Hunde med sart mave bør medbringe eget foder for at undgå pludselig foderskift med tyndmave/diare til følge.
* Hunde der ikke tidligere har været passet i vores pension skal have været på et min. 1-2 døgns ophold før de kan bookes ind i skolebørnenes ferie.
* Hunden skal til og fra pensionen føres i line.
* Hunden skal være vaccineret mod smitsom leverbetændelse, hundesyge og Pavovirus (efter nye gældende regler) mindst hvert andet år og årligt mod kennelhoste.
* For nyvaccinerede hunde der ikke har været vaccineret hvert andet år skal vaccinen mod smitsom leverbetændelse, hundesyge, Pavovirus og kennelhoste være mindst 15 dage gammel inden hunden modtages i pensionen.
Unghunde/hvalpe skal have fået deres anden basis vaccination mellem 8 og 16 leve uge, skal være fyldt min. 6 mdr. og stuerene, før de modtages i pensionen

Medbringes ved pensionsophold / info. løbetid

* Vaccinationsattest (Krav)
* Kurv/tæpper, vand/madskåle, evt. tyggeben, legetøj, som pibe dyr, bolde og lignende må meget gerne medbringes, så hunden har ting den er glad for og tryg ved. (ønskeligt)
* Tæver i løbetid: Giv os venligst forud besked herom, hvis jeres tæve skulle være kommet i løbetid til pensionsophold, så har vi mulighed for at vælge den mest hensynsfulde placering til hende i forhold til vores mandlige pensions gæster ..!
Og tæver i løbetid, skal medbringe klorofyl tabletter for at dæmpe generne for hanhundene. ( Klorofyl tab. er et naturprodukt kan købes her i pensionen, Matas eller på apoteket og er uskadelig for hundene. I tvivl spørgsmål. Spørg dyrlægen) Obs- der beregnes et ekstra tillæg på 10 kr. pr. døgn for ekstra rengøring efter tæver i den blødende fase af løbetiden.

Generel oplysning

Vi gør opmærksom på at hundenes ophold i pensionen er under ejerens eget ansvar og at Meldgaard hundepension ikke kan gøres ansvarlig ved evt. pludselig død eller opståede skader på hunden eller dennes ejendele under ophold i vores pension. Hunden skal her være dækket ind af en af ejeren tegnet syge/ulykkesforsikring til hunden.
Vi gør lige ledes opmærksom på at ejeren i sygdoms tilfælde under ophold erklærede sig indforstået med at Meldgaard-hundepension må konsultere dyrlæge og ligeledes hente specialfoder eller medicin ved diare eller anden sygdom  for ejeres regning, samt pålægges evt. ekstra beregning for hovedrengøring af boks ved diaré, hvis dette skønnes nødvendigt af Meldgaard-hundepension. Vi vil, hvis vi vurdere det nødvendigt, selvfølgelig altid forsøge at kontakte ejer eller kontaktperson til hunden inden evt. dyrlægebesøg.
Vi vil her for en god ordensskyld også gøre opmærksom på, at vi pr. 01.01 2010 har besluttet, vi desværre ikke længere modtager hunde af racerne kamp/muskelhunde i vores pension