Meldgaard Hundepension

Platinum Hundefoder

Platinum og forskellen der udgør PLATINUM

PLATINUM et Premium foder lavet på mindst 70 % frisk kød. Et foder der gør forskel og din hund vil elske dig for.

Alternative tørfoder - fuldfoder

Ved tidligere tør/fuldfoder produkter stammer proteinerne i reglen fra en lille andel af kødmel Korn og kornbiprodukter.
Efter tilsætning af vand bliver næringsgrødens bestanddel varmet meget højt op og igennem et ekstrem pres bearbejdet til foder kugler.
Hver eneste af disse kugler omsluttes ved denne proces af en hindefilm der først skal opløses i hundens mave og herved bliver rest fugtigheden i foderet reduceret til ca. 8 %.

PLATINUM har valgt en anden vej

Som den eneste producent i verden bruger PLATINUM 70 % frisk kød fra kylling, lam eller kanin, dertil kommer let fordøjelige ingredienser som ris, og/eller majs, kold presset olier, urter, mineraler og vitaminer.
Og som eneste producent tilbereder PLATINUM disse nærende ingredienser forsigtigt i kødets egen saft uden at tilsætte vand. Sådan opnår PLATINUM sin høje kvalitet og saftige smag, som igennem sin høje kvalitets forpakning i aluminiumposer, sikre at smagen bevares fra første til sidste bid.

Alt andet end tørt

Fordi PLATINUM bliver tilberedt i sit eget kødsaft og tørret ved rumtemperatur har Platinum et meget højre fugtigheds indhold end almindeligt tørfoder.
Med en rest fugt indhold på 18 % af ren kødsaft er PLATINUM alt andet end tørt. Dette bidrager til en kæmpe smagsoplevelse for hundene så kunder kan sige at PLATINUM er et saftigt tørfoder.

Ernær din hund sundt.

Forbillede naturen: Hvad der er vigtig for sund ernæring af hunde
Når ulven i naturen fanger og spiser et byttedyr får den alt hvad den har brug for af ernæring: kød fra dyret plus vitaminer, mineraler fra maven på dyret og ingen andre former for tilsætningsstoffer. Denne ernæring er sådan sammensat at den hurtig opløses og derfor kan fordøjes let og optimalt.

Vores tamme hunde i dag får deres bytte serveret i skåle hvortil der findes et bredt udbud af såkaldte fuldfoder typer og fælles for dem alle er at der er laver regler for hvad de må/skal indeholde, men desværre er der ikke lavet tilstrækkelige regler for kvaliteten på indholdet, så derfor er det meget vigtigt at man som hunde ejer selv er opmærksom på kvaliteten af det foder man fodre sin bedste ven med.

Ingredienser til en naturlig, sund kost

Værdifulde proteiner fra frisk kød, kulhydrater, som er let fordøjelige, vitaminer og mineraler er grundlaget for en sund hund kost og dette er opskriften på PLATINUM

Andet færdigt foder typer kan derimod indeholde følgende:
* slagteaffald
* Plant eller animalske biprodukter
* lokkemidler og smagsforstærker
* Kemiske tilsætningsstoffer
* mider, som er kommet i en emballage under forpakning.

Mange hunde kan ikke tåle disse uønskede foderingredienser. Følgerne bliver ofte sundhedsproblemer, som beskrevet herunder, der ofte ikke føres tilbage til fodringen:
* allergier, uforklarlige hud kløe
* Mat, kedelig pels
* oppustethed, diarre eller forstoppelse

Når du køber din mad, er du også opmærksom på kvalitet og smag. Hvorfor ikke også, når det gælder din hund? Kig på erklæringer hundefoder - og sammenlign:

Platinums opskrift:

Kun råvarer af høj kvalitet, der også er godkendt til menneskeføde

PLATINUM fuldfoder er garanteret uden:
* slagteaffald
* Plant eller animalske biprodukter
* lokkemidler og smagsforstærker
* Kemiske tilsætningsstoffer

Mindst 70 % Frisk kød, Proteiner som i den frie natur.
Majs og ris som råvarer af høj kvalitet for at sikre fuld fordøjelighed af kulhydrater.
Koldpressede olier til at sikre optimal fedt balance, med naturlige vegetabilske antioxidanter.
Sarsaparillerod, grøn sammenbidt musling ekstrakt og mange andre værdifulde urter og vitaminer.