Meldgaard Hundepension

Lidt om os

Jeg vil gerne bruge denne side til at præsentere os og vores pension, så man kan få et billede af hvem vi er og hvad vi står for og synes jeg vil starte med mig selv, da det er mig der står for pensionen med hjælp fra min dejlige familie..!

Jeg hedder Ann-Britt Moisen er uddannet social og sundhedshjælper og må nok betegne mig selv som lidt hunde tosset, hvilket nok også er en nødvendighed, når man beskæftiger sig med hunde fra morgen til aften heleåret rundt, som jeg gør, men at have fået muligheden for at gøre hobby til job, at få lov at studere hunde adfærd hver dag, at være en del af hundes ubetingede kærlighed er simpelthen, min drøm der gør mig glad og giver mit liv et stort indhold.

Vi ligger i pensionen meget vægt på en god, kærlig og social kontakt til alle vores hunde i pensionen og vi sørger også for at omgås alle hundene på en rolig og harmonisk måde, især gør vi alt hvad vi kan for af forebygge stress hos hundene, da det ligger os meget på sinde at alle får en lige så tryk og harmonisk hund med hjem igen, som de med god fortrolighed afleverede.
Og så er der min dejlige mand der ofte træder til og hjælper rigtig meget i pensionen, især i skolebørnenes ferieperioder og weekender, når vi har rigtig travlt.

Der er også vores 2 store drenge Steffan og Lasse der har hjulpet i mangeår og stadig gør det ind imellem, når tiden tillader det.

Og sidst men ikke mindst bliver vi tit spurgt om vi aldrig holder fri, da vores pension i mangeår har haftåben i 365 dage omåret og jo selvfølgelig gør vi det. Alle trænger med mellemrum til at have fri også vi der har en 7 dages arbejdsuge, så vi ind imellem får mulighed for, at tanke op og få samlet energi til at give hundene masser af omsorg og kærlighed, når de er her.

Vi har bare i mangeår været så heldige, at have vores dejlige familie der kunne træde til og passe pensionen for os, når vi havde brug for en pause, men så heldig er vi desværre bare ikke mere, derfor vil pensionen i fremtiden holde lukket 6 uger omåret, ugerne vil ligge nogenlunde samme tid hverår, så alle har mulighed for at planlægge deres ferie herefter, men små varriationer kan dog forekomme og de præcis uger vil derfor blive offentligjort på vores HP året før i oktober underåbningstider.