Meldgaard Hundepension

Vigtig Information

Krav ved pensionsophold

* Hunden skal være sund og rask og må ikke have nogen former for smitsomme sygdomme.
* Hunden skal være stueren.
* Hunden skal være lovpligtigt forsikret og bære fastsiddende halsbånd med lovpligtig navneskilt.
* Hunde med sart mave bør medbringe eget foder for at undgå pludselig foderskift med tyndmave/diare til følge.
* Hunde der ikke tidligere har været passet i vores pension skal have været på et min. 1-2 døgns ophold, for at falde til, før de kan bookes ind på et længere varende ferieophold.
* Hunden skal til og fra pensionen føres i line.
* Hunden skal være vaccineret mod smitsom leverbetændelse, hundesyge og Pavovirus "DHPPI" efter nye gældende regler mindst hvert treidje år og årligt mod kennelhoste (PI eller BB).
* For nyvaccinerede hunde der ikke er vaccineret inden for de sidste 3 år mod smitsom leverbetændelse, hundesyge, Pavovirus og kennelhoste (DHPPI) skal vavvinen være mindst 15 dage gammel inden hunden modtages i pensionen.
Unghunde/hvalpe skal have fået deres anden basis vaccination mellem 8 og 16 leve uge, skal være fyldt min. 6 mdr. og stuerene, før de modtages i pensionen.

Medbringes ved pensionsophold / info. løbetid:

* Vaccinationsattest (Krav)
* Kurv/tæpper evt puder/dyner (må dog ikke indeholende fjer eller små flamingokugler), vand/madskåle, evt. tyggeben, legetøj, som pibe dyr, bolde og lignende må meget gerne medbringes, så hunden har ting den er glad for og tryg ved. (ønskeligt)
* Tæver i løbetid: Giv os venligst forud besked herom, hvis jeres tæve skulle være kommet i løbetid til pensionsophold, så har vi mulighed for at vælge den mest hensynsfulde placering til hende i forhold til vores mandlige pensions gæster ..!
Og tæver i løbetid, skal medbringe klorofyl tabletter for at dæmpe generne for hanhundene. ( Klorofyl tab. er et naturprodukt kan købes i Matas på apoteket eller her i pensionen og er uskadelig for hundene. I tvivl spørgsmål. Spørg dyrlægen) Obs- der beregnes et ekstra tillæg på 10 kr. pr. dag for ekstra rengøring efter tæver i den blødende fase af løbetiden.

Generel oplysninger:

Vi gør opmærksom på at hundenes ophold i pensionen er under ejerens eget ansvar og at Meldgaard hundepension ikke kan gøres ansvarlig ved evt. pludselig død eller opståede skader på hunden eller dennes ejendele under ophold i vores pension. Hunden skal her være dækket ind af en af ejeren tegnet syge/ulykkesforsikring til hunden.
Vi gør lige ledes opmærksom på at ejeren i sygdoms tilfælde under ophold erklærede sig indforstået med, at Meldgaard-hundepension konsultere en dyrlæge, må hente medicin eller må pålægge evt. ekstra beregning for hovedrengøring af boks ved diaré, hvis dette skønnes nødvendigt af Meldgaard-hundepension. Vi vil, selvfølgelig altid forsøge at kontakte ejer eller kontaktperson først.

Vi vil her for en god ordensskyld også gøre opmærksom på, at vi pr. 01.01 2010 har besluttet, vi desværre ikke længere modtager hunde af racerne kamp/muskelhunde i vores pension

Diaré

Som tidligere skrevet anbefaler vi, at medbringe eget foder til unghunde og hunde med sart mave, da disse hunde hurtig kan udvikle diaré ved pludselig foderskift.
Er uheldt ude og hunden får diaré, vil vi omstille hunden på special foder (Eukanuba Intersistinal) til en mer pris á 10 kr. pr. dag, skulle der efter 24-48 timer ikke være skedt en væsentlig forbedring, vil vi for ejers regning kontakte dyrlægen for behandling af diaré'en, da hunde hurtig kan komme i væskemangel og blive meget dårlig. Vi vil selvfølgelig ligeledes her, altid forsøge at kontakte ejer eller kontaktperson først.

Pension og lopper

Vi kan desværre ikke garantere, at hundene vi får ind i pensionen ikke har lopper. Vi oplever desværre også selv engang imellem, at få lopper på vores egene hunde/katte via pensionen..!
For selvom vi har fliser over alt og hele tiden går meget op i, at der bliver gjort godt rent alle steder, så kan der altid, enten i dag, i morgen eller måske om en uge blive afleveret en hund der har en loppe eller flere af slagsen med i bagagen, derfor kan vi heller ikke garantere, at man ikke kan få en eller flere af disse ekstra husdyr med sig hjem efter ophold.
Jeg kan kun opfordre alle jer, der ikke ørnsker denne ekstra balast med hjem, at behandle jeres hund/e forbyggende med en pipette eller pille mod lopper, førr den afleveres i pension, så risikere I ikke, at få disse ekstra husdyr (lopper) med jer hjem og gjorde alle det, ville lopperne jo heller ikke være noget problem i pensionerne vel.!

Bestilling/Annullering af ophold i juli måned:

Bestilling modtages tidligst fra december måned året før.
Der kan i ugerne 26-31 kun bookes ophold af min. 8 dages varighed.
Ved bestilling af ophold i ugerne 26-31 eller ophold, hvor disse uger indgår betales et dipositum på 500 kr. ved bookning. (OBS. bookning er først gælende, når dipositum er overført.)
Opholdet kan uden beregning sagtens flyttes frem og tilbage inden for sommerperioden i det omfang der er plads før/efter det bestilte ophold.
Ved annullering af ophold tilbagebetales ikke noget af depositum og ved nedkortning fratrækkes der 100 kr. af dipositum pr. dag opholdet nedkortes med.. .
Ved annullering af ophold eller dele af ophold fra 3 uge før opholdets start dato: betales der 75 % af opholdet
Ved annullering af ophold eller dele af ophold med 1 uge eller mindre end en uges varsel: betales der 100 % af opholdet.

Annullering af ophold til jul og nytår:

Jul/Nytår- ophold kan annulleres uden gebyr frem til 1. November.
Annullering efter 1 November og indtil 3 uger før opholdets starts dato betales der 300 kr. for jul og 300 kr. for Nytår eller 500 kr. hvis opholdet inkludere både jul og Nytår.
Ved annullering af ophold eller dele af ophold med 3 uger eller mindre end 3 ugers varsel før opholdets start dato: betales 100 % af opholdet.

Annullering af ophold gennerelt:


Ophold kan frit afbestilles igen indtil 14 dage før opholds påbegyndels. Ved annullering af ophold eller dele af ophold med under 14 dages varsel før opholdets påbegyndes betales 50 % af opholdet eller de annullerede dage.
Ved annullering af ophold eller dele af ophold med 1 uge eller mindre end en uges varsel: betales 100 % af opholdet.
Flyttes opholdet bare og nyt ophold påbegyndes indenfor en måned efter annuleret ophold, fratrækes annullerings gebyr i det nye ophold.
OBS. der er sær regler for sommerferien/jul og nytår. Se afsnit herom ovenfor.
Kontonr. for indbetaling af annulleringsgebyr er 8060 1041058 (Mærk venligst med hundens navn)